Google+

Adventstider på Eja´s!

Det lackar mot jul, och DET tänkte vi fira i vårt vinterombonade glasstält i Trädgården!!

Varje söndag mellan 13-16, med start den 1:a advent, bjuder vi in till glassigt adventsmys där glöggmenyer, kaffe och varm choklad värmer ikapp med öppen eld, kamin och facklor i trädgården. På menyn kommer finnas uppläggning med mer traditionell smakupplevelse såsom pepparkaka, äpple/kanel samt de romerska bågarnas osvikligt härliga apelsin/choklad. MEN vi kommer även, för första gången, bjuda på egenproducerad glass med inspiration hämtad från gelatomästarnas lyxrecept!

Exakt vad för smaker som hittar in i menyn är ännu på test-stadiet, men vi kan nämna chokladglass med coffeecream och kaffeindränkt brioche som en kandidat, vit choklad, chili och ingefära en annan, eller kanske en kokosglass med mjölkchoklad och rom...det får bli en överraskning för våra gäster. Men gudomligt och skamlöst gott utlovas...DET vet vi!

Så ta er en välförtjänt paus i julstökandet, slå er ner i fackelupplyst trädgård, njut av brasors sprakande och låt smaklökarna fröjdas av en ny, udda och unik glassupplevelse!

Väl mött i Eja´s Trädgård, glassrestaurangen som serverar upplevelser!
Varje adventssöndag mellan 13-16

 

Varmt välkomna önskar Jess & Co.

14 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)