Google+

Hawaii kommer till Dagsås

Udda och unika glassupplevelser är kännetecknet för Ejas, så givetvis är vi med när Bubbies Mochi Ice Cream hittar till Sverige! Den har redan hyllats av såväl svenska sångfågeln Marie Serneholt som USA´s storhet Oprah Winfrey, och nu ger Ejas möjligheten att avnjuta en bit Hawaii. Naturnära glassupplevelser när de är som bäst!

Redan den 7 december går den välsmakande läckra premiumglassen att köpa och beställa på Varbergs torg, då vi på Ejas kommer att finnas på plats i torgvimlet för att sprida lite glassig julstämning. Och till säsongspremiären 1:a Maj -14 har den en självklar plats på menyn bland andra premiumläckerheter från bland annat Lejonet & Björnen, Sia och Tofuline.

Bubbies Mochi Ice cream är en glutenfri premiumglass med en mjölkfetthalt på 11,5%. Innesluten i ett hölje av mochi, som består av smaksatt rismjöl, är Mochi Ice cream en unik och otroligt välsmakande glassupplevelse utöver det vanliga. Mochi Ice Cream finns i ett tjugotal smaker, varav ca ett tiotal kommer att finnas till buds hos Ejas. Och vi kommer även ta emot beställningar då man kan välja smak fritt. 

Med ljuvliga gomkittlande smaker som sakura, litchi, choklad-espresso, hallon i vit choklad och Li Hing mango ser vi som enda glass-ställe i Halland fram emot att få bjuda er en bit av Hawaiiansk njutning...mitt i Åkulla Bokskogar! 

 

1 dec 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)