Google+

Passionen som yrke.

Idag har jag påbörjat en bloggutmaning via Bloggsuccé för att bli bättre på att hålla flödet på bloggen. Varje dag ett nytt ämne och ämnet idag är #mittföretag, så....enjoy!

 

Mitt företag

Nej, självklart var det aldrig att jag skulle starta företag trots att jag kommer från en släkt full av entreprenörer men det var här jag hamnade. Slumpartat och likväl självklart, drivet av passion och en stor kärlek till det goda i livet, som kaffe, kakor, fika, glass...ett glasscafé hemma på gården! Så döpt efter mormor Eja och beläget på morfar Gunnars föräldrahem som byggts upp av gamlafarmor Alida tog jag mitt glasscafés rätt oansenliga affärsplan i famnen, drog ett djupt andetag och hoppade rätt ut i företagandets okända värld.

Resan till där vi är idag, Ejas & jag...och ni gäster...den har varit lång, kringelkrokig och full av både muntra och mindre muntra tokigheter! Fem säsonger av stulna skyltar, knasiga besök, glassprovning, leverantörsbesök, kunskapsinhämtning, samarbeten, skratt, tårar och en många gånger stångad panna. Men varje erfarenhet har lett till att jag nu landat väl i vilken typ av café jag vill att Ejas ska vara, vilket utbud jag vill ha och inom vad jag vill utveckla.

Den oansenliga affärsplanen i kombination med passion blev till Ejas - västkustens mesta glasscafé, och så blev jag blev glassgudinna i bokskogen

// Jess

1 sep 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)