Google+

Kan en bromsa sej ur en uppförbacke?

 

Att hålla motivationen igång är ibland lättare sagt en gjort och vissa dagar kommer det kännas som allt går i uppförbacke. Tungrott, segt och otacksamt. Så hur tar en sej upp för den där backen? Går det att bromsa anti-motivation?

För egen del är det glädjen i skapandet som är en stor drivkraft och en källa för motivationspåfyllning. Skapandet av ett utflyktsmål, skapandet av en meny och skapandet rent fysiskt med hemsnickrade möbler och egenfinurliga lösningar. Att få utlopp för kreativitet på flera plan - och sen ha förmånen att få se andra människor njuta och uppskatta det jag skapat! Det skapar motivation att skapa mer...

Att jag dessutom kan arbeta med min passion på hemmaplan och därmed trots entreprenörsskap finnas tillgänglig för min familj är ytterligare en stor motivationshöjare. Jag älskar att jag bara kan öppna dörren närhelst en idé poppar fram och sätta nävarna i det direkt - framför allt när det involverar material från gården och arbetssällskap av familjemedlemmar. 

Så kort sagt, jo....visst går det att bromsa sej ur en uppförsbacke! Om en vet var en behöver för inlopp till motivationskällan. Ibland är det helt enkelt det lilla i det stora som gör underverk - som ett glassigt besök på Ejas!

 

Goa hösthälsningar! // Jess

 

13 sep 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)