Google+

Om fem år

Dagens ämne är #om5år, vad har jag uppnått och var befinner Ejas sej 2021.

Fem år upplevs lätt som kort om tid för att sjösätta planer och uppnå mål för företaget. Men om jag ser tillbaka på de år som gått sedan den där midsommarhelgen 2012 när vi premiäröppnade glasscaféet, då kommer insikt i att det går att uppnå massor på den tiden. 

Så vad har jag för drömmar, önskningar och planer för mitt kära Ejas de där fem åren in i framtiden?

Min vision är, och har alltid varit, att Ejas ska bli ett av världens läckraste caféer med det bästa utbudet för såväl de som kan äta av allt som för de som på grund av intolerans, allergier eller livsstilsval är begränsade i sitt intag. Jag är ju själv nu inget större hälsofreak men för mej är det viktigt att hitta en balans i njutningen. Att i udda upplägg och underfundiga former servera det bästa av glass och bakverk för att skamlöst kunna njuta, och att så många som möjligt ska få samma chans till den där njutningen!

Nu är det här med struktur och planering något av en utmaning för mej då jag som person gärna går på magkänsla och "wing it" som engelsmännen säger men några viktiga delmål har jag satt upp.

Att skapa en året-runt-verksamhet samt att utöka cafédelen av Ejas. Resten av alla planer, önskningar och drömmar sitter fastnålat på en visionboard i väntan på rätt fordon att ta sej vidare på

Japp, här befinner sej Ejas och jag 2021 - på väg mot glassiga och unika stordåd!

2 sep 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)