Google+

Pop-up marknader

Som ni kanske sett och hört drar Ejas Crew ut på lite av en marknadsturné här i sensommarsolen.

Redan på söndag går den första marknaden av stapeln, då är det nämligen dags för Marknad hos Nackhellehem - ett mycket trevligt marknadshäng i NackhelleHems underbara trädgård där ett femtontal knallar med olika sorters sköna ting och unika prylar gör söndagen till en upplevelse utöver det vanliga! Och där hittar ni alltså Ejas Crew med bästa glassen samt läcker våffelbuffé! Och givetvis har vi då även veganska, glutenfria våfflor på menyn.

Så missa inte SÖNDAG 21/8 KL 11-16 hos NackhelleHem

 

Nästa hektiska marknadshelg blir första helgen i september. Då fraktar vi frysen och läckerheterna genom bokskogen till Villa Stenhuset i Obbhult för hållbarhetsmässan Från gödsel till strössel! Ekologisk /kravmärkt skopglass samt läckra portionsbägare med veganglass & rawfoodglass är den då fylld av så kom och låt dej väl smaka, vettja!

SÖNDAG 4/9 KL 10-17 på Stenhuset i Obbhult it is!

 

Resten av tiden på helgerna är vi på plats, alldeles som vanligt, bakom frysen i glasserian hemma på Ejas i Dagsås....full frys, glassbuffé, våffelbuffé och smarriga milkshakes. Du vet var den bästa glassen finns så löp å köp den! 

Goa hälsningar o pussar nosen

17 aug 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)