Google+

Säsongsavslutning

Jo, då verkar även september börja nå sitt slut och man kan konstatera att visst har hösten hittat in i trädgården. Löven dalar ner och lägger sej på det inte fullt så gröna gräset, och röda nyanser börjar ta vid när man tittar ut över Dagsås Bokskogar. Vi har haft en helt fantastisk säsong i restaurangen, massor av härliga själar har strålat ikapp med såväl solsken som skyfall. Stort och innerligt TACK till alla er härliga gäster som förgyllt vår första säsong i Eja´s Trädgård. Aldrig hade vi kunnat ana att vår dröm skulle bli så väl mottagen som den blivit. Det sporrar oss att ta nya tag inför nästa säsong som vi räknar med att dra igång i April.

Denna sista helg i september är glassrestaurangens sista öppethelg för säsongen...och det firar vi med att bjuda våra gäster på glögg, de som likt oss tycker att det fortfarande är väder såväl för utevistelse som för glassupplevelser =)

Utöver detta kommer vi även att bjuda alla betalande sällskap på en glasscheck värd 50:-, som kommer gälla under perioden oktober-februari för beställning och avhämtning av glassuppläggningar. För vem har sagt att glass enbart är till för sommar och hetta - inte vi på Eja´s. Så därför erbjuder vi glassuppläggningar på beställning och avhämtning hela året runt!!

För enstaka uppläggningar kan man ringa och beställa samma dag, för större beställningar behöver vi beställningen fyra veckor i förväg...ni kan läsa mer om detta under fliken "Beställa". Där hittar ni även vår beställningsmeny med nya finurliga och kulinariska smakupplevelser. Givetvis kan samtliga uppläggningar från vår ordinarie meny beställas även dom.

Men som sagt - sista helgen med gänget! Kom och glassa med oss och skåla i rykande apelsinglögg för vår första underbart härliga säsong!

// Jess & Co

28 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)