Google+

Utvecklas eller vecklas ut.

Dagens ämne är utveckling, eller att vecklas ut som jag föredrar att kalla det. Jag ser min kunskap ungefär som en hopvikt karta och varje utmaning vecklar ut den åt nått håll. Vad är utveckling för dej och hur håller du den igång?

 

Som Pippi Långstrump sa: "detta har jag aldrig gjort förr så det är jag säkert bra på!"

Att vara annorlunda och att göra annorlunda är det som lockar mej att vilja veckla ut fler flikar på min kunskapskarta. Att skapa oväntade smaksenstioner och udda uppläggningar. Hur får en glass att se ut som ägg & bacon i en stekpanna? Och hur gör en cupcakes som ser ut som små krukväxter? Kan en våffla frittata? Det är den nyfikenheten på vad som finns inne i vecken på kartan som gjort Ejas till det caféet det är idag, då varje fråga från er kunder som jag inte kunnat svaret på gjort att jag fått lyfta lite i kartan, vridit och vecklat ut nya delar.

Den fantastiska glassen på Ejas  är svaret på om det finns glass som är lika fin som hemgjord. Vårt veganutbud är en respons på många kunders undran om sorbet är den enda mjölkfria  glassen som går att få på glasscafé. Glutenfria veganvåfflor lärde vi oss göra efter en gäst uppmärksammat oss på intolerans kontra efterfrågan. 

 

Så min utveckling triggas till stor del tack vare er kunder likväl som min egen förtjusning i att testa nya och annorlunda saker. Era frågor, feedback och funderingar i kombination med en av födsel och ohejdad vana önskan om unikhet leder till nya flikar som vecklar ut sej på kartan för Ejas.

Och om jag får säga det själv så är det ett grymt ställe vi skapat ihop...och då har vi ju bara precis börjat! Tänk vad många fabulösa hörn av kartan vi har kvar att utforska, livsnjutare! Så fortsätt fråga och tipsa - jag gillar't!

8 sep 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)