Google+

Vego- rawfood och ekologiskt på Ejas!

Japp nu är allt klart i teorin och vi inväntar säsongsstarten. Ejas utbud blir helt igenom ekologiskt/krav. Och för de som har svårigheter med laktos och mjölkprotein kommer vi även erbjuda vego- samt rawfood-glass och tillbehör!

Under föregående säsonger har vi på Ejas fått flertalet förfrågningar och påstötningar om möjligheten att kunna ta hem olika typer av glass på grund av allt från mjölkproteinintolerans via laktosöverkänslighet till hälso- eller livsval. Det verkade finnas ett stort antal människor som av olika anledningar inte kan äta "vanlig" premiumglass. Därför tog vi oss en rejäl funderare över vintern och klurade på vad vi på Ejas kan göra att tillgodose denna efterfrågan. Det resulterade i att Ejas från och med i år bestämt sej för att byta ut hela sitt sortiment. Allt ifrån glass till tillbehör kommer att vara inom nån av kategorierna ekologisk/kravmärkt, vegansk, rawfood....eller rent av alla tre samtidigt.

Med leverantörer som Lily o Hanna, Piperglace och Lejonet & Björnen har vi fått ihop ett fantastiskt smakrikt glassortiment. Och de nya veganska och ekologiska tillbehören ligger som kronan på verket givetvis. Denna nya inriktning känns verkligen spännande och vi hoppas ni kommer uppskatta den lika mycket som vi gör. Nu drar vi den naturnära glassupplevelsen ett steg längre!

Tillåter vädret kommer Ejas hålla sin säsongspremiär till påsk, om vädret inte är lika tillåtande kör vi igång första maj. Glassigt välkomna till "ny-gamla" Ejas och en ny smakrik glassäsong i trädgården!

 

 

17 jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)