Google+

Cykelvänligt

 

Välkommen till cykelvänliga Kattegattleden !

En upplevelserik cykelfärd väntar på dig när du nu tar dig an Kattegattleden.
På Ejas vill vi att du skall få det så bra som möjligt när du är vår cykelgäst. Hos oss hittar du därför en fotcykelpump om däcken behöver pumpas upp för att rulla lättare.

En knarrig cykelkedja gör ingen glad. Därför står vi alltid till buds med några droppar cykelolja

Tänk om några delar på cykeln börjar lossa eller sadeln behöver justeras? Ingen fara. Du kan få låna lite verktyg av oss i vår tvåhjulingsverkstad.

Kanske lite känsligt att säga men vi tänker också på din rumpa. Ett skavsår i ändalyktan ger ingen nöjd cyklist. Vi kan erbjuda RumpRäddarsalva

Har du blivit törstig? Kom gärna in så fyller vi på dina flaskor med vårt goda vatten och när du ändå har stannat kanske du också behöver ladda mobilen eller din elcykel. Det fixar vi !

Det som inte får hända händer. Du har fått punka eller så har en viktig del på cykeln gått sönder. Tråkigt men vi löser det. Vi ringer och kollar med våra cykelreperatörer i bygden för att hitta en lösning.

Något annat vi har tänkt på är om det skulle börja regna. Vi vet att ni cyklister börja frysa först om händer och fötter. Onödigt att frysa om fötterna så därför vill vi att du svänger förbi. Du kommer få fryspåsar av oss att sätta på fötterna. Inte för att frysa mer utan att det blir våtvarmt. Dessa fryspåsar sätter du över dina sockor. Sedan ner med allt i skon. Alltså inte utanpå skon. Det hjälper inte.

Behöver du ett plåster? Bara att komma förbi så tittar vi i vår väska med sjukvårdsmaterial.

Har du inte fika med dej på turen har vi finfina grab´n´go picnic-korgar att ta med, dessutom bjuds alla tvåhjulingsfarare på kaffe.


VÄLKOMMEN till Ejas - stället med det lilla extra!

 

Bookmark and Share

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)