Google+

Nytt år - nya gottigheter!

/ice-cream.jpg

 

God fortsättning, glasslovers!
Hoppas helgerna varit goda och bjudit på skön ledighet.

Nu när en börjar ana de ljusare tiderna tar vi tillfället i akt att informera om lite nyheter inför årets glassäsong på Ejas. Under vintern har vi nämligen passat på att förkovra oss i saker som ren njutning och äkta vara och kommit fram till att det är ju precis så vi vill att ett besök på Ejas ska upplevas - som en ren njutning med äkta naturnära glassglädje!

Så årets första nyhet är: mer glass från Grenna Glass! Förra året hade vi deras mejerifria sortiment, i år utökar vi med gräddglassen. Smarrigheter som bland annat "Småländska skogarnas bästa" och "Kaffeflickornas frestelse" varvas med "Gammelfarfars Gubbaglass", "Dekadens" och "Backyard berries". Mer om Grenna Glass hittar du om du klickar här!
Årets andra nyhet är att vi har beslutat att införa Momor Magdas Därproducerade glass i vår frys - både som gräddglass och som mejerifritt! Det innebär mer glassigt gott i form av läckerheter som "Hallå banan", "Skånsk lakrits", "Regnbågsglass" och "Poppiga popcorn". Vill du veta mer om Mormor Magdas kan du klicka här!
Båda tillverkarna går under Ä-märkning, vilket står för Äkta Vara - en märkning som garanterar att glassen bara innehåller det en glass bör, dvs inga tillsatser eller e-nummer alls utan bara ett fåtal äkta ingredienser. Klicka här! för att läsa mer om Äkta Vara.

För övrigt förekommer, likt förra året, ett härligt utbud av mejerifria glassar från såväl Lilly & Hannas Rawfood Icedream som GoCocoNuts. Båda har utökat sortimentet så vi kan erbjuda er mer ren njutning i form av ljuvlig jordgubb, läcker lime, tropisk vanilj samt hazelnut heaven - muuuums!

Vi har även en tredje nyhet i form av våffelbuffé i vårt trädgårdsplacerade våffelstånd. Där kommer ni finna allt som behövs för att grädda sina egna smarriga våfflor...mer om det kommer längre fram!

 

Goa hälsningar från bokskogen!
Jess

15 jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)